Spolupráce s Pelmeně Extra

Pro kuchaře a restaurace

Nebojte se pelmeně či vareniky/pirohy zařadit do svého menu. Prémiová kvalita našeho výrobku je šokově zmrazená – vaření je pak velmi jednoduché, z balíčku dáváte rovnou do vařící vody a po pár minutách vytahujete a servírujete. 

  • Vaří se rychle, za 10min je hotovo
  • Můžete uchovávat v mrazáku až půl roku
  • Jsme udržitelní – není třeba přípravy, nic se nevyhazuje. Co uvaříte – prodáte.
  • Desítky příchutí – sladké i slané, masové i veggi, veganské.
  • Díky ruční výrobě – skvělá kvalita. 

Poznáte to samozřejmě na chuti, ideálně při přímém srovnání. Pelmeně, které dělá stroj nechutnají tolik – musí se více moučit, musí se připravovat náplň tak, aby seděla stroji a většinou se tam musí přidat něco navíc (a legislativně to nemusí být na obale ve složení).

Ruční výroba, alespoň u nás, je bez přidaných, nežádoucích látek. Vždy jen čisté suroviny – těsto, maso, sůl…

Při dodání vám rádi poradíme osobně (či po telefonu) jak nejlépe pelmeně a vareniky servírovat a s jakou omáčkou či drobnou přílohou.

Náš produkt dodáváme do různých restaurací, klasických i tématických, nejen v Praze. Na dotaz vám zveme na ochutnávku nebo vám dovezeme zkušební porci.

V našem standardním balíčku 0.5 kg pelmeňů najdete +/- 45 ks pelmeňů, zatímco u levné konkurence třeba i polovičku. Máme přesný poměr maso-těsto (50:50), většina ostatních pelmení jsou větší, je v nich méně masa a těsto je tlustší. A samozřejmě – ty naše nejlépe chutnají. 
 
Pokud si zákazník v restauraci objedná porci 250gramů (a věřte že je to dost), dostane na talíř více jak 20ks pelmeňů a nebude mít pocit že jste jej ošidili. U laciných, strojově vyrábaných pelmeňů dáte na talíř 250gramů, ale třeba jen deset kusů. Ve výsledku jsme na stejné ceně a hlavně – u nás garantujeme kvalitu.
 
Nemáme ale jen pelmeně, populární vareniky nebo-li pirohy ulehčí vaším kuchařům a každý si najde to své.
Pelmeně nebo vareniky – jejich váha po uvaření nabyde o cca 20-30% podle druhu.

Jelikož se jedná o čerstvé maso, syrovou náplň, pelmeně musí být VŽDY mražené a nejlépe šokově. Jako čerstvé je nelze dodat, maso s těstem po “zalepení“ velmi brzo začíná tmavnout, proto je důležité je zmrazit šokem. Naše pelmeně tedy mají nejen 100%ní náplň, ale i těsto – z české mouky, uhnětené a vyválené do tenka a výsledek je čistý pelmeň. Pokud kdekoli uvidíte pelmeně tmavé – vězte, že ten kdo je udělal, je dal zmrazit do obyčejného mrazáku, případně nepoužil kvalitní mouku. A oboje je špatně.

Pro obchody

Kromě velkoobchodních cen vám jsme schopni poskytnout promo reklamní materiály, v případě dobrého odběru vás zabezpečíme i technikou – např.prodejní pultový mrazák.

pelmene mrazak

Spolupráci vítáme, napište nám více!