Nebojte se pelmeně či vareniky zařadit do svého menu. Vaření je velmi jednoduché, z balíčku dáváte rovnou do vařící vody a po pár minutách vytahujete a servírujete. Při dodání vám rádi poradíme osobně (či po telefonu) jak nejlépe pelmeně servírovat a s jakou omáčkou či drobnou přílohou.
Pro restaurace “kolik udělám porcí z kilogramu?“
V našem standardním balíčku 0.5 kg pelmeňů najdete +/- 45 ks pelmeňů, zatímco u levné konkurence třeba jen polovičku. Máme přesný poměr maso těsto (50/50), levné strojové pelmeně konkurence jsou větší, je v nich málo maso a těsto je tlustší.
Pokud si zákazník v restauraci objedná porci 250gramů (a věřte že je to dost), dostane na talíř více jak 20ks pelmeňů a nebude mít pocit že jste jej ošidili. U levné konkurence dáte na talíř 250gramů, ale třeba jen deset kusů. Ve výsledku jsme na stejné ceně a hlavně – u nás garantujeme kvalitu.
Jelikož se jedná o čerstvé maso, syrovou náplň, pelmeně musí být VŽDY mražené a nejlépe šokově. Jako čerstvé je nelze dodat, maso s těstem po “zalepení“ velmi brzo začíná tmavnout, proto je důležité je zmrazit šokem. Naše pelmeně tedy mají nejen 100%ní náplň, ale i těsto – z české mouky, uhnětené a vyválené do tenka a výsledek je čistý pelmeň. Pokud kdekoli uvidíte pelmeně tmavé – vězte, že ten kdo je udělal, je dal zmrazit do obyčejného mrazáku.