Spolupráce s Pelmeně Extra

Pro kuchaře a restaurace

Nebojte se pelmeně či vareniky zařadit do svého menu. Vaření je velmi jednoduché, z balíčku dáváte rovnou do vařící vody a po pár minutách vytahujete a servírujete. Při dodání vám rádi poradíme osobně (či po telefonu) jak nejlépe pelmeně servírovat a s jakou omáčkou či drobnou přílohou.
Pro restaurace «kolik udělám porcí z kilogramu?«
V našem standardním balíčku 0.5 kg pelmeňů najdete +/- 45 ks pelmeňů, zatímco u levné konkurence třeba jen polovičku. Máme přesný poměr maso těsto (50/50), levné strojové pelmeně konkurence jsou větší, je v nich málo maso a těsto je tlustší. 
 
Pokud si zákazník v restauraci objedná porci 250gramů (a věřte že je to dost), dostane na talíř více jak 20ks pelmeňů a nebude mít pocit že jste jej ošidili. U levné konkurence dáte na talíř 250gramů, ale třeba jen deset kusů. Ve výsledku jsme na stejné ceně a hlavně – u nás garantujeme kvalitu.
 
Jelikož se jedná o čerstvé maso, syrovou náplň, pelmeně musí být VŽDY mražené a nejlépe šokově. Jako čerstvé je nelze dodat, maso s těstem po “zalepení“ velmi brzo začíná tmavnout, proto je důležité je zmrazit šokem. Naše pelmeně tedy mají nejen 100%ní náplň, ale i těsto – z české mouky, uhnětené a vyválené do tenka a výsledek je čistý pelmeň. Pokud kdekoli uvidíte pelmeně tmavé – vězte, že ten kdo je udělal, je dal zmrazit do obyčejného mrazáku.

Pelmeně - proč ruční výroba?

Poznáte to samozřejmě na chuti, ideálně při přímém srovnání. Pelmeně, které dělá stroj nechutnají tolik — musí se více moučit, musí se připravovat náplň tak, aby seděla stroji. Ruční lepení je bez přidaných nežádoucích látek.

Pro obchody

Kromě velkoobchodních cen vám jsme schopni poskytnout promo reklamní materiály, v případě dobrého odběru vás zabezpečíme i technikou — např.prodejní pultový mrazák.

pelmene mrazak

Spolupráci vítáme, napište nám více!